Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.105 Ft
Menny.:db

Lánc oregon 325 1,3mm 81szem Kék SpeedCut

Ár:
5.105 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 325o81sz1,3-95TXL
Elérhetőség: Készleten van

Leírás és Paraméterek

Oregon lánc.

Láncosztás: 325 (0,325)

Horonyvezető vastagsága: 1,3mm

Láncszem: 81szem

Lánc típusa: 95TXL

SPEEDCUT:

Ha Ön professzionális favágó, akkora a nagy mennyiségű fa megfelelő feldolgozásához sebességre, hatékonyságra és egy erős láncfűrészre van szüksége. Az Oregon SpeedCut a teljes SpeedCut vágórendszer hatékonyságát, sebességét és a csúcsteljesítményét példázza.
A SpeedCut könnyen használható, mivel keskeny fűrészjáratos vágórendszert használ és könnyen karbantartható. A keskeny fűrészjáratok az egyéb vágórendszerekhez képest kisebb teljesítményt igényelnek, de hatékonyabban vágnak, aminek révén gyorsan és könnyen elvégezheti a munkáját. A szakemberek értékelik a SpeedCut felülmúlhatatlan teljesítményét és szeretik benne, hogy könnyen karbantarthatók.

Lánc leírás:
Hatékonyabb lánc a gyorsabb, élesebb, könnyebb munkához. Ideális a csúcsteljesítményt kereső erdészeknek és kerttulajdonosoknak. A 95TXL max. 55cm3-es fűrészekhez való. (Helyettesítheti a 95VPX láncot.) A SpeedCut(TM) 95TXL keskeny vágásszélességű vágórendszerek hatékonyabbak, mint a hagyományos vágórendszerek, és kevesebb fűrészmotor-teljesítményt igényelnek. Kiváló teljesítmény és könnyű karbantarthatóság az alacsony rezgésnek és a kis élsugarú Micro Chisel vágószemeknek köszönhetően. Gyorsabb, könnyebb vágás módosított vágásfelülettel. Az új precíziós köszörülés és az optimális vágóél élesebb és tartósabb vágást biztosítanak. A SpeerCut vagy Micro-Lite láncvezetőkhöz mindig SpeedCut keskeny vágásszélességű láncot használjon.

Tulajdonságok és előnyök:
-A LubriTec (tm) a lánc és a vezetőlemez olajozásával biztosítja a kisebb súrlódást és a hosszabb élettartamot.
-A kékített vágószemek magas szintű korrózióvédelmet nyújtanak.
-A tetőlap kibővített jelzései és a mélységhatároló jelzései megkönnyítik a pontosabb élezést.
-Az exkluzív OCS-01 acél fokozottabb tartósságot biztosít. 

A terméket a megadott méretek, fotók és leírások alapján tudja beazonosítani.